Hoe?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ik wil dat mijn teksten zo mooi zijn als parels!

Parels zijn natuurproducten en hebben tijd nodig om te groeien en de schoonheid te krijgen die ze zo aantrekkelijk maakt.

Goede teksten zijn als parels. In het schrijven van een goede tekst gaat veel tijd zitten. Het is een proces van inlezen, selecteren, wikken en wegen. Van lezen en herlezen. Vaak is daar geen tijd voor. Daarom kunt u mij inhuren.

Mensen lezen op internet anders dan offline. Een goede webtekst is gemakkelijk leesbaar en geeft direct antwoord op de vragen van de bezoeker. Webteksten zijn bondig, scanbaar en gericht op de doelgroep. De folder of brochure treft zijn doel door een foutloze tekst en een goed gekozen lay-out.

Bestaan er goede en minder goede teksten? Jazeker! Toch zijn er criteria waaraan u een goede tekst kunt herkennen. Teksten over kunst, cultuur en literatuur zijn net weer even anders als ‘gewone’ teksten. Ze eisen dat de schrijver weet waar het over gaat, er is inhoudelijke kennis voor nodig om een deze teksten te kunnen schrijven.

Bij mijn teksten gaat vaak een onderzoeksfase vooraf. Wat is er al over het onderwerp bekend? Welke invalshoek kan ik het beste kiezen? Wat is de doelgroep? Wat is de nieuwswaarde? Zo kom ik tot de essentie van mijn artikel of interview.

Ik heb persoonlijk contact met de opdrachtgever voor of tijdens de opdracht hoog in het vaandel staan en daarom is dat bij mij dan ook altijd gratis!

Het uiteindelijke resultaat is een tekst zo mooi als een parel![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]