Wie?

Schrijven heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Dat heb ik dan ook veel gedaan. Het begon met het bijhouden van dagboeken en later het schrijven van gedichten.

Aan het eind van mijn universitaire studie Kunstgeschiedenis in Leiden studeerde ik af met de scriptie De Narratieve Structuur in de Films van Nicolas Roeg. Hoe vertelt Roeg de verhalen in zijn films?

Als redactiesecretaris/bladmanager werkte ik vier jaar voor het wetenschappelijke kunsttijdschrift Jong Holland. Daar leerde ik alle ins en outs van het tot stand komen van een tijdschrift. Ik volgde de opleiding Tijdschriftuitgeverij (Vakopleiding Boekenbranche, Amsterdam).

Daarna begon ik met bedrijfstrainingen op het gebied van schrijven bij Fontys (2007), Van der Hilst (2008) en Maters en Hermsen (2010).

Inherent aan het schrijven is mijns inziens lezen. Dat heb ik altijd dagelijks gedaan en doe ik nu nog. Mijn favoriete schrijvers zijn o.a. Louis Couperus, J. J. Voskuil, Oscar Wilde en Marcel Proust.

Ik schrijf niet alleen voor overheid, bedrijfsleven en particulieren, maar als kunsthistorica ook in diverse bladen (websites) over kunst en cultuur.

Als kunstliefhebber heb ik voor mijn website de associatie met het schilderij Het meisje met de parel van Johannes Vermeer gekozen.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]